Senaste inlägget:

The incredible marble machine

"Snabbare och synligare hemsida för besökare och sökmotorer"

Snabbare hemsida

En snabbare hemsida är inte bara trevligt för besökaren, det ger dig även fördelar hos sökmotorerna. Eftersom de flesta sökmotorer värnar om den bästa användrupplevelsen så hamnar du högre upp i resultaten om du har en snabb hemsida.

Hur får jag en snabbare hemsida?

Det finns många olika sätt att öka hastigheten på din hemsida. Man kan börja med att göra ett hastighetstest med GTmetrix för att ta reda på hur snabb eller långsam hemsida man har. Där får man även en checklista på saker som går att förbättra.

Cache

Det första steget till en snabbare hemsida är att använda cachning av innehållet på din hemsida. Det innebär att en komprimerad kopia av din hemsida sparas i minnet för att snabbare kunna ladda sidan.

Minify

På din hemsida används oftast olika scripts för att ge hemsidan extra funktionalitet. Dessa scripts laddas oftast externt. Genom att ”minifiera” dessa scripts förkortas inläsningstiden avsevärt.

CDN

CDN eller ”Content Delivery Network” är ett nätverk av flera olika servrar som lagrar innehållet på din hemsida i ett komprimerat format. På detta sätt hämtas alltid innehållet på snabbast möjliga sätt.

Behöver du hjälp?

Ovanstående exempel är endast en bråkdel av alla åtgärder som kan utföras för att få en snabbare hemsida. Pixelbruket optimerar din befintliga hemsida för att uppnå snabbast möjliga resultat. Pixelbruket utför optimeringen till en fast engångskostnad.

Responsiv webbdesign

Skräddarsydda WordPress-lösningar för alla enheter

Läs mer

Grafisk formgivning

Logotyper, grafiska profiler och visitkort. Inget är för stort, inget är för litet.

Läs mer

WordPress-säkerhet

Vi håller din hemsida uppdaterad och säker. Du gör det du är bäst på.

Läs mer

Snabbare hemsida

Snabbare och synligare hemsida för besökare och sökmotorer

Läs mer

FIKASUGEN?

Kom förbi kontoret på Stora Västergatan 30 i Ystad, så bjuder vi på en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa just dig. Eller ta kontakt på något av följande sätt:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pixelbruket/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729