Senaste inlägget:

The incredible marble machine

"Vi håller din hemsida uppdaterad och säker. Du gör det du är bäst på."

WordPress-säkerhet

Behövs verkligen extra WordPress-säkerhet?

Ju mer uppmärksamhet och spridning din hemsida får desto större blir risken för att bli utsatt för intrångsförsök. Dessa intrångsförsök utförs inte av någon fysiskt person utan av en dator. Den absolut vanligaste orsaken till att ett intrångsförsök lyckas är att hemsidan inte är uppdaterad. Pixelbruket har en mycket enkel lösning på detta. Med en funktion som hela tiden söker efter nya uppdateringar och även installerar dessa automatiskt håller sig hemsidan alltid uppdaterad och Du får tid över till annat.

Om olyckan ändå är framme…

Det finns tyvärr inget sätt att skydda sig till 100%. Inloggningsuppgifter kan hamna i fel händer eller servern där hemsidan ligger förvarad kan krascha. Vid sådana tillfällen finns det bara en sak som kan rädda situationen, backup. Med Pixelbrukets säkerhetspaket tas backup dagligen av databasens innehåll och även samtliga filer. Detta är något som är ovärdeligt om olyckan varit framme. 

Beställ idag

Prova Pixelbrukets säkerhetspaket för extra WordPress-säkerhet gratis i 1 månad. Då ingår säkerhetsscan av befintligt innehåll, veckovis backup av hela hemsidan med databas och innehåll, intrångsskydd och brandvägg. 

Samtliga priser är exklusive moms

Responsiv webbdesign

Skräddarsydda WordPress-lösningar för alla enheter

Läs mer

Grafisk formgivning

Logotyper, grafiska profiler och visitkort. Inget är för stort, inget är för litet.

Läs mer

WordPress-säkerhet

Vi håller din hemsida uppdaterad och säker. Du gör det du är bäst på.

Läs mer

Snabbare hemsida

Snabbare och synligare hemsida för besökare och sökmotorer

Läs mer

FIKASUGEN?

Kom förbi kontoret på Stora Västergatan 30 i Ystad, så bjuder vi på en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa just dig. Eller ta kontakt på något av följande sätt:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pixelbruket/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729